Hyppää pääsisältöön
Kulttuurikauha -hanke

Kulttuurikauha-hanke

(päättynyt 31.12.2021)

Paikallinen ruokakulttuuri ja suomalainen elämäntapa maistuvat!

Ruokamatkailu on keskeinen matkailun kehittämiskohde maailmanlaajuisesti. Suomalainen ruoka on persoonallista ja ruokailussa huomaa alueelliset erot. Kulttuurikauha-hankkeessa ruoasta kehitettiin matkailutuote.

Hankkeessa tehtiin kevään ja syksyn 2020 aikana alueen matkailualan yrittäjien kanssa videosarja, jossa tuodaan esiin paikallisuutta tarinoineen. Samalla opetellaan valmistamaan ruokaa.

Mikäli gastronominen matkailu kiinnostaa, katso hankkeen aikana syntyneet videot!

Ruustinnanhovin Vappuherkut, 24.4.2020
Suomalais-venäläisille piknikille,7.5.2020
Pikkumehtän kylässä 28.5.2020
Villiyrttien käyttö ruoanvalmistuksessa /JEDU, Nora 10.6.2020
Juhannuksen vietto
Saaren Venetsialais-burgeri